1

Marketing

Kontakt:


D MANAGEMENT d.o.o.
Sjedište: Juraja Križanića 17
42000 Varaždin
Matični broj subjekta:070072583
OIB:69143058084
PDV ID: HR69143058084


Uvjeti korištenja

Novi-Marof.com nije odgovoran za netočne navode iznesene u komentarima ispod vijesti i ne preuzima odgovornost za eventualnu zloporabu informacija od strane ostalih korisnika, posjetitelja ili trećih osoba, što posebno vrijedi onda kada je posjetitelj sam omogućio pristup informacijama. 

Nadalje, Novi-Marof.com ne odgovara za nedozvoljena saznanja o osobnim podacimammposjetitelja od strane trećih osoba (npr. nedozvoljeni pristup “hakera” u bazu podataka). 

Novi-Marof.com ima pravo, no ne obvezuje se, sadržaj svakog teksta i primljenih fotografija, tj. grafičkih datoteka uskladiti sa smjernicama na kojima se temelje ovi Uvjeti korištenja te ih, ukoliko je to potrebno, izmijeniti ili izbrisati.

Novi-Marof.com ne odgovara za neznatne nedostatke usluge.

Novi-Marof.com ne odgovara za prekid rada usluge koji nije sam skrivio, kao npr. zbog utjecaja više sile ili tehničkih smetnji Interneta.

Novi-Marof.com ne odgovara za linkove na druge web-stranice, posebno, no ne i isključivo, za one koje posjetitelji sami postavljaju. 

Novi-Marof.com ne preuzima odgovornost za sadržaje koje unose posjetitelji. To se posebno odnosi na komentare članaka i slika.

Novi-Marof.com ne preuzima odgovornost niti jamči za sadržaj gore navedenih elektroničkih informacija, kao ni za greške, klevetu, rušenje ugleda, vulgarni ili skandalozni materijal. Nadalje, za materijal koji ukazuje na zločinačko ponašanje ili ga potiče ili ponašanje koje za sobom povlači civilno pravnu odgovornost ili na bilo koji drugi način krši zakon.

U tim će slučajevima Novi-Marof.com surađivati sa svim službama ili će se pridržavati svih sudskih odluka koje ga pozivaju ili od njega traže da oda identitet onoga koji je takve informacije ili materijale objavio na ovom portalu.

Datum, vrijeme, sadržaj i IP-adresa također se u slučaju zloporabe usluge mogu analizirati te iskoristiti za eventualni kaznenopravni progon. Isto vrijedi i za sadržaj profila korisnika koji je korisnik sam unio.

Odgovornost posjetitelja

Posjetitelj se obvezuje da neće oštetiti Novi-Marof.com ukoliko dođe do bilo kakvih tužbi, štete, gubitaka ili potraživanja koja bi mogla nastati prijavom i/ili sudjelovanjem na ovom portalu, ukoliko te štete nisu nastale s namjerom ili nepažnjom Novi-Marof.com portala.

Posjetitelj se osobito obvezuje da će Novi-Marof.com osloboditi svake odgovornosti i svake obveze, troškova i prava koji proizlaze iz štete nastale zbog klevete, uvrede, povrede osobnih prava, zbog prekida rada usluge za korisnika, zbog povrede nematerijalnih dobara ili drugih prava.

Nepridržavanje jedne od gore navedenih obveza može dovesti kako do trenutačnog prekida korištenja ovog portala tako može imati i civilno pravne i kaznenopravne posljedice za korisnika i posjetitelja.

Posjetitelj jamči da u okviru ovog portala neće postavljati fotografije ili neka druga djela, a da za to nije ovlašten prema odgovarajućim autorsko-pravnim propisima.
Posjetitelj se obvezuje da u fotogaleriji objavljuje samo vlastite radove.

Novi-Marof.com zadržava pravo preoblikovati ove Uvjete korištenja.

Posjetitelj izjavljuje da je suglasan da se promijenjeni Uvjeti korištenja primjenjuju retroaktivno, ako Novi-Marof.com posjetitelja upozori da je došlo do promjene Uvjeta korištenja i ako posjetitelj ne uloži pismenu žalbu na promjenu u roku od tjedan dana od dana koji slijedi danu kada je bila obavijest o promjeni.

Obavijest o promjeni Uvjeta korištenja objavljuje se javno na ovom portalu.

Portal Novi-Marof.com je apolitičan, sto znači da ne pripada niti jednoj političkoj stranci, niti ne služi za promidžbu samo jedne političke stranke.


Najnovije na Aktualno.hr!
  • Tradicionalna fašnička povorka u Bednji biti će organizirana danas, u nedjelju, 26. veljače.Maskirana povorka krenut će u...
  • Prema prognozi DHMZ-a danas u većini krajeva pretežno sunčano, povremeno s umjerenom naoblakom, ujutro u unutrašnjosti...
  • Rukometašice Koke nisu napravile iznenađenje u Koprivnici, iako to od njih zapravo nitko nije niti očekivao. No pružile su...
  • Olimpijske pobjednice u bacanju diska i koplja Sandra Perković i Sara Kolak na najbolji mogući način otvorile su sezonu na...
  • Varaždinska Arena će 16. travnja ugostiti još jedan glazbeni spektakl. Svoj će koncert tamo održati Halid Bešlić,...
  • Novomarofski ogranak Udruge ratnih veterana Hrvatski domobran u subotu je organizirao polaganje vijenca i paljenje svijeća kod...
  • Dabrovi su protiv pretposljednje momčadi prvenstva, zagrebačkog Metalca, izgubili veliki bod koji bi ih mogao skupo stajati u...
  • Udruga "Črni maček ludbreški" i ove godine organizira Ludbreški fašnjak. Program će se održati u nedjelju, 26. veljače....
  • Danas su hrvači Vindije nastupili na kadetskoj ligi u Sisku, u konkurenciji više od 80 hrvača iz 16 klubova. Za Vindiju je...
  • U nogometnom centru Zagrebello u Veslačkoj ulici u Zagebu, na igralištu s umjetnom travom, nogometaši Varaždina danas su...
Ulje konopljeAktualno.hr

Edukacija za održivu uporabu pesticida

 Edukacija za pesticide će se održati 23.4. i 24.4.2016 od 9:00 do 15:00 u Maloj dvorani Kulturnog centra "Ivan Rabuzin" u Novom Marofu.

Humorom protiv depresije

 Vrijeme je za malo smijeha i to u petak 22.04. u 20:00h uz predstavu "Drobilica".

"Rasplesani Marof" je dobio i svoj nastavak

  Plesni događaj povodom Svjetskog dana plesa"Rasplesani Marof" je dobio i svoj nastavak - obilježava se DRUGI po redu!