1

Izdvojeno

Zamjena ulaznica za Špancirfest od četvrtka

Od četvrtka (20. kolovoza) počinje i zamjena višednevnih ulaznica za Špancirfest. Ona će se obavljati na središnjem gradskom trgu, popularnom Korzu, na adresi Trg kralja Tomislava 7 u AKREDITACIJSKOM CENTRU.

Sve višednevne ulaznice (6-dnevne za Stari grad, 6-dnevne za vilu Bedeković, vikend ulaznice, paketi za kazališne predstave) moraju se zamijeniti za ID kartice.
 
Akreditacijski centar radit će od 10 do 22 sata. Osim u centru, ulaznice će se moći mijenjati i na ulazima na pozornice, na vili Bedeković svakim danom od 19 do 22 sata te kod pozornice Stari grad, počevši od sat vremena prije prvog koncerta pa sve do kraja koncerata, u dane kada se na Starom gradu održavaju koncerti.

PRESS centar nalazit će se na adresi Ivana Kukuljevića 7 (bivši Algoritam), a u njemu će se vršiti akreditiranje novinara, kao i podizanje ulaznica osvojenih na nagradnim igrama, uz predočenje vaučera i(li) osobne iskaznice. Radno vrijeme PRESS centra bit će od 9 do 21 sat. Akreditiranje novinara i podizanje ulaznica za nagradne igre počinje od 20. kolovoza.

 


Najnovije na Aktualno.hr!